Grant z Nadácie ČSOB úspešne pomáha!

ŠK Atletiko Zálesie buduje klub na zelenej lúke. Podpora Nadácie ČSOB vo výške 3 000€ pre projekt výstavby obytných kontajnerov zabezpečila šatne a úschovňu pomôcok pre malých hráčov domáceho klubu ako aj hosťujúcich hráčov iných klubov na domácich zápasoch a turnajoch.

ŠK Atletiko Zálesie sa tak posunulo o významný krok dopredu a bude môcť dôstojne privítať aj hosťujúce kluby v zápolení v rámci Minidunajskej ligy či líg Slovenského futbalového zväzu (SFZ). Neustále sa zlepšujúce infraštruktúrne podmienky, budovanie technického zázemia a kvalita tréningového procesu posúva klub stále ďalej a plánuje sa zúčastniť aj ďalších turnajov či súťaží o čom svedčí aj fakt, že od jesene 2019 sa naši malí hráči zúčastnia ďalších súťaží SFZ v kategóriách U8, U9 a U11!

„Sme veľmi hrdí na to čo všetko sa nám podarilo za tak krátku dobu zrealizovať. Aj vďaka finančnej pomoci od Nadácie ČSOB sa tešíme zo šatní, pre „naše“ deti, ktoré nám doteraz chýbali. Aj táto forma podpory svedčí o tom, že robíme správnu vec a venujeme sa zmysluplným veciam “  povedal Peter Milko, manažér klubu ŠK Atletiko Zálesie.

Uložiť odkaz do záložiek.